اخبار
کد خبر: 80536-9601

جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در سواحل گیلان

گزارش از: علیرضا شوکتی | 30 اکتبر 2020

دیرکل بنادر و دریانوردی گیلان گفت: پایش سراسری دریای خزر با هدف جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز انجام می‌شود. حمیدرضا آبایی با اشاره به میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنادر...

جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در سواحل گیلان

دیرکل بنادر و دریانوردی گیلان گفت: پایش سراسری دریای خزر با هدف جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز انجام می‌شود.

حمیدرضا آبایی با اشاره به میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنادر استان گیلان اظهار داشت: خوشبختانه با هماهنگی و اقدامات خوب انجام شده در این زمینه از جمله توسعه زیرساخت‌ها و استفاده از تجهیزات کارآمد شاهد رشد ۵۶ درصدی واردات و صادرات کالا در ۶ ماهه نخست امسال بودیم.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت کانتینرهای یخچالی در بنادر استان گیلان خاطرنشان کرد: ما به‌دنبال چند منظوره کردن بنادر هستیم و برای چندمنظوره شدن می‌بایست شرایط بندری به‌سمت فعالیت‌های غیر از غلات و متفرقه سوق داده شود و انجام عملیات‌های کانتینری و فله‌ای مدنظر باشد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان استفاده از ظرفیت‌های حمل و نقل کانتینری را یکی از اولویت‌های اصلی بندر انزلی اعلام کرد و بیان داشت: بندرانزلی جایگاه ویژه‌ای در حمل و نقل کانتینری دارد به‌طوری‌که در ۶ ماهه نخست امسال شاهد رشد ۷۳ درصدی عملیات‌های کانتینری در این بندر بودیم.

آبایی افزود: محصولاتی همچون تره‌بار و برخی مواد فاسدشدنی نیاز به یخچال دارند لذا در حال فراهم کردن زمینه‌های لازم در این زمینه هستیم و با توجه به هماهنگی‌هایی که با کشورهای حاشیه دریای خزر، بندرانزلی و بندر آستارا داشتیم حدود ۶۸ پلاگ اتصال کانتینرهای یخچالی در بندرانزلی ایجاد کردیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به ایجاد ۱۲ پلاگ اتصال کانتینرهای یخچالی در بندر آستارا خاطرنشان کرد: استفاده از کانتینرهای یخچالی همواره در اولویت است تا بتوانیم موفقیت‌های بیشتری در حوزه صادرات میوه و تره‌بار تولیدی استان گیلان و استان‌های همجوار کسب کنیم.

وی با اشاره به برنامه پایش سواحل و بنادر گیلان جهت مقابله با تصرف سواحل و ساخت و سازهای غیرمجاز در گیلان خاطرنشان کرد: این برنامه  در حال اجرا است و گزارشات مربوطه را سریعاً به مقامات مسئول و قضایی استان ارائه خواهیم داد و هم‌اکنون پایش سراسری دریای خزر نیز آغاز شده است./تسنیم

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *