به گزارش چوبر نیوز، شبکه های اجتماعی با همه خوبی ها و بدیهایی که دارند، هر روز برگ جدیدی از پتانسیل های نهفته خود را رو می کنند، پتانسیل هایی که درباره آنها بارها نوشته ایم و تا به حال رویه های مثبت و منفی مختلف خود را نشان داده اند. این توانایی ها گاه چنان منفی و سیاه می شوند (مانند حملات تند کاربران به برخی چهره های سرشناس) که هر بیننده ای را از عاقبت این شبکه ها نگران می کند و گاه چنان مثبت و سازنده می شوند مانند عکس و نوشته های زیست محیطی ، تاریخی و علمی که بسیاری از فعالان حوزه های مختلف را امیدوار می کنند تا از همین روش ها برای غلبه بر بسیاری از مشکلات، و یا اطلاع رسانی و گپ و گفتگوهای دوستانه استفاده کنند.
در کنار همه این کارکردها، تبلور حس طنز و شوخ طبعی همیشگی ایرانی ها نیز جزو لاینفک گسترش شبکه های اجتماعی بوده و هست.
اما فارغ از همه اینها، گاهی مطالب و تصاویر نادری از افراد و مکانها در این شبکه ها منتشر می شود که برای بسیاری تازگی و جذابیت خاصی دارد. عکس بالا نمونه ایی از این تصاویر نادر است که با توضیحات اندکی توسط «فایز فرزانه» در گروه «اندیشه فردا» منتشر شده و کامنت های زیادی هم بدنبال داشته است.
بعنوان نمونه سام سکوتی بداغ در توصیف این تصویر گفته است :
این تصویر عکس خوانین تالش است که در غائله حزب دمکرات آذربایجان به رهبری سید جعفر پیشه وری، و آزاد سازی دیار آذربایجان نیرو اعزام کرده و یا خود حضور داشتند که به پاس این پیروزی نشان لیاقت دریافت کرده اند. اصل این تصویر در منزل برخی از بزرگان تالش موجود است که البته یدالله بیگ طاهری هم در بین افراد هستند اما نامشان قید نشده است.
عظیم دایمی چوبر نیز گفته : این عکس بسیار گویا از تاریخ دوره بعد از جنگ جهانی در دربار شاهی گرفته شده است که مردان قدرتمند و مدیران سیاست تالش را نشان می دهد. در تصویر یونس خان آقاجانی هم دیده می شود که وی هم به دیانت ، هم به کیاست و هم به سیاست، مرد بزرگی بوده است. پدرم که اکنون ۹۰ ساله است خاطرات جالبی از مرحوم اقبال السلطان (یونس خان) دارد که شنیدنش خالی از لطف نیست. (چوبر نیوز بزودی گفتگوی ویژه ای با وی انجام خواهد داد)
فردین نظیری هم گفته : راجع به این عکس حرفها زیاد است که بعدا در موردش مفصل بحث خواهیم کرد.
چه جالب
گروه اندیشه فردا کجاست؟؟؟؟
چگونه میشه عضو شد؟
سلام و ممنون بابت ارسال این عکس خوانین تالش
خیلی دنبال عکس و قیافه خان چوبر بودم
عرضی داشتم اینکه خان تالش چه کسی بوده ؟
سردار امجد بوده ؟ چرا اون توی عکس نیست ؟
کسی اطلاع داره ؟
باز تشکر میکنم از آقای دایمی عزیز و آقای شوکتی
با سلام
با توجه به رویکرد تاریخی اجتماعی گیلان و شرق شناسان بزرگ در مورد خوانین تالش خانواده ی بالاخانی ها که فرزندان بالاخان تالشی هستن را نمیتوان در مجموعه خانهای محلی یاد کرد چرا که نماینده ی حاکمیت وقت و حاکمیتی مرکزی را داشتند و از آنجایی که تاریخ شناسی جنبه حسی و انسانی دارد و نظرات واحساسات و عواطف قومی قبیله در قضاوت چنین مواردی بسیار محسوس است لکن عقاید غیر محلی و ملی معتبر به نظر میرسد.سپاس