چوبر چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر

برنامه مثلث هر روز ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه صبح از شبکه خبر پخش می شود
گرفتن پرینت
کد خبر: 4035  |   تاریخ انتشار:29 ژانویه 2015   |   نویسنده: آرتمیسا جهانی

 

چوبر   ۲

 

به گزارش چوبر نیوز،برنامه مثلث که به سفارش شبکه خبر و به تهیه کنند گی علی اکبر صباغ، با اجرای علیرضا شوکتی و خانم امیری ضبط می شود، هر روز ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه صبح از شبکه خبر پخش می شود.

برنامه جذاب و چالشی مثلث هر هفته به موضوعات مهم روز می پردازد، که این هفته ضرورتهای پرداخت مالیات، فرهنگ مالیات و همچنین به فرار مالیاتی برخی ها می پردازد. تهیه کننده در بین برنامه شماره پیامکی هم به بینندگان اعلام می کند تا بدین ترتیب بینندگان بتوانند نظرات خود را راجع به برنامه بیان کنند. همچنین بینندگانی که سوژه یا پیشنهادی هم داشته باشند می توانند از این طریق به تهیه کنندگان انتقال دهند.

تا قبل از این مثلث در انتهای اخبار ۲۰ شبه خبر پخش می شد که اکنون زمان ثابت پخش آن به۱۰:۴۰ دقیقه صبح موکول شده است.

لازم به ذکر است که تصویر برداری مثلث نیز به همت علی بیات، یکی از بارزترین تصویربرداران سازمان صدا و سیما، انجام می شود.


برچسب‌ها:
  1. چوباری گفت:

    متاسفم اینو می نویسم، ولی این سایت شما تبدیل شده به یک ابزار تبلیغ برای برخی از دوستان(خبرنگار،شورا،شهردارو…)

  2. مهناز گفت:

    آقا پیش مام بیا…
    همش از او نجاها نگیر باباجان . لنز دو ربینتو سمت چوبر هم بچرخو.ن
    چوبریها یادت نره همشهری جان

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)




© تمامی حقوق متعلق به چوبرنیوز می باشد. طراحی شده توسط: علیرضا دبیری و ماهر طهماسبی گروه توسعه نرم افزاری آیاز

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/chobarir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876