به گزارش چوبر نیوز، عباس علیزاده اظهار داشت: بر اساس مصوبه استانداری گیلان بین ۱۰ تا ۵۰ درصد از اراضی دولتی موجود در این استان جهت زراعت چوب در اختیار شرکتهای تعاونی توسعه عمران قرار میگیرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه آببندانهای استان نیز قابلیت واگذاری به شرکتهای تعاونی توسعه عمران را دارند عنوان کرد: سهم تعاون در حوزه اقتصاد طبق برنامههای توسعه پنج ساله ۲۵ درصد در نظر گرفته شده در حالیکه این میزان در گیلان و دیگر استانهای کشور زیر ۱۹ درصد محقق شده است.
علیزاده بازاریابی و فروش محصولات را از جمله مشکلات و دغدغههای فعالان حوزه تعاون در استان گیلان دانست و تصریح کرد: اتحادیههای تعاونی در صورت توسعه و گسترش بیشتر در سطح استان میتوانند در تقویت شرکتهای تعاونی مؤثر واقع شوند و در تأمین مواد اولیه و فروش محصولات آنان به صورت فعال عمل کنند.
وی اتصال زنجیره تولید به شبکه توزیع و مصرف را یکی از راهکارهای لازم و ضروری برای تقویت جایگاه تعاونیها و رونق گرفتن فعالیت آنان ذکر کرد و ابراز داشت: در حال حاضر شخصی که خواهان راهاندازی یک شرکت تعاونی است باید از تخصص، تجربه کافی و تحصیلات مرتبط در زمینه کسب و کار مورد نظرش برخوردار باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان محاسبه قیمت تمام شده را برای ایجاد یک شرکت تعاونی توسط فرد متقاضی لازم و ضروری خواند و اظهار داشت: متقاضیان پس از انجام این کار باید به میزان ۱۰ درصد از قیمت تمام شده در پروژه خود سرمایهگذاری کنند و مابقی مبالغ نیز از طریق تسهیلات بانکی در اختیار آنان قرار میگیرد.
علیزاده معافیتهای مالیاتی ۲۵ درصدی را از جمله حمایتهای انجام شده دولت از شرکتهای تعاونی سراسر کشور ذکر کرد و بیان داشت: در همینجا به کلیه فعالان و شرکتهای تعاونی گیلان اعلام میکنم اگر در مورد معافیتهای مالیاتی مشکلی دارند برای حل و فصل آن حتماً به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه به علت محدودیت اراضی دولتی در گیلان، تاکنون واگذاری ۵۰ درصد از زمینها به بخش تعاونی محقق نشده است اظهار داشت: با مصوبه اخیری که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از استانداری گیلان گرفته است امیدواریم روند واگذاری بخشی از این اراضی به شرکتهای تعاونی توسعه عمران سرعت بگیرد. منبع/تسنیم