چوبر چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
روابط عمومی شهرداری چوبر:
گفتگوی شهرداران منطقه جهت رفع مشکلات موجود
گرفتن پرینت
کد خبر: 8281  |   تاریخ انتشار:01 ژوئن 2018   |   نویسنده: علیرضا دبیری

به گزارش چوبرنیوز، امروز ۱۰ اردیبهشت ۹۷ نشست شهرداران (چوبر،آستارا،لوندویل،تالش،اسالم و پره سر) صورت گرفت.
هدف از برگزاری این نشست رسیدن به نتیجه قابل قبول تری جهت رفع مشکلات موجود شهرداری ها(چوبر،آستارا،لوندویل،تالش،اسالم و پره سر) بوده.
قلی پور (شهردار چوبر) گفت: در این گفتگو چند ساعته مطرح ترین مشکلات شهرداری ها مورد بحث و گفتگو قرار گرفت تا به نتیجه بهتر و قابل قبول تری جهت رفع این مشکلات برسیم.
مباحثی که بیشتر در مورد آنها گفتگو صورت گرفت:
۱-در خصوص افزایش ارزش افزوده پرداختی به شهرداری ها
۲-دریافت مجوز معدن از صنعت و معدن
۳-برگزاری نشست با مجمع نمایندگان استان
۴-برگزاری مرتب و دوره ای جلسات در هر دوماه
و مباحثی دیگر ….
وی گفت: ما پیگیر این هستیم که هر چه زودتر مباحثی که در مورد آنها گفتگو صورت گرفت را به نتیجه برسانیم، همچنان روند پیشرفت و مباحثی که در گفتگوهای آینده مورد بحث قرار خواهد گرفت نیز از طریق همین رسانه به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

 

مشاهده تصویر در سایز اصلی

منبع خبر: روابط عمومی شهرداری چوبر


دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)




© تمامی حقوق متعلق به چوبرنیوز می باشد. طراحی شده توسط: علیرضا دبیری و ماهر طهماسبی گروه توسعه نرم افزاری آیاز

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/chobarir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876