به گزارش چوبر نیوز، انتخابات و حضور پر شور در آن وظیفه همه ما ایرانیان برای توسعه و پیشرفت شهر و کشورمان است. اما اینکه به بهانه انتخابات و شلوغی ادارات و ارگانهای مربوطه حل مشکلات شهروندان را به بعد موکول کنیم، کاری نابخشودنی است. بطوریکه روزانه در اخبار و شبکه های اجتماعی، خبرها و گزارشهایی از آب گرفتگی و یا خرابی کوچه ها و یا کمبود امکانات ارتباطی و روشنایی مطرح و منتشر می شود، که گاها مشاهده شده برخی مسئولان حل این مشکلات را به بعد از انتخابات موکول می کنند. حتی شنیده شده برخی کاندیداها خود این مشکلات و کمبودها را با رنگ و لعاب تازه مطرح و بلد می کنند که در صورت انتخاب از سوی مردم بطور کامل این کمبودها را برطرف خواهند کرد. در واقع بنوعی ماهی گرفتن در آب گل آلود!!! کسانی که حل مشکلات مردم و شهر را در بحبوحه انتخابات منوط به رای آوری و موفقیت در انتخابات قلمداد می کنند نه تنها برای شهر مفید نیستند بلکه مانعی برای پیشرفت شهر نیز خواهند شد.
نمونه هایی از مشکلات شهر چوبر بارها در شبکه های اجتماعی از جمله کانال تلگرامی چوبر حواشی و چوبر و … منتشر شده است اما هر بار به بهانه های مختلف به بعد انتخابات موکول شده است. مشکلاتی همچون عدم تسطیح و شن ریزی کوچه بوستان دوم خیابان شهید آقایی، وضعیت نامناسب کوچه نهم خیابان امام رضا و بوستان یکم خیابان شهید آقایی، عدم رسیدگی به تخلیه زباله و آشغال در حاشیه رودخانه چوبر، چراغ های خاموش میدان امام حسین تا سر پل بزرگ شهر، قطعی و عدم آنتن دهی موبایلها در بالا محله چوبر و … که بنظر می رسد چندان ارتباطی با انتخابات ندارند و مسئولان بر اساس وظیفه خود باید در رفع این معضلات شهری همت کنند.
این نهایت کم لطفی است که کاندیدای شورای شهر با متهم کردن دیگران، از این کمبودها پلکانی برای موفقیت خود استفاده کند. مگر یک تماس تلفنی و یا پاراف کردن و پیگیری رفع قطعی آنتن موبایل جمعی از مردم که ولی نعمت همان مسئولان به حساب می آیند، کاری دشوار و وقت گیر است که تاکنون لاینحل باقی مانده است؟؟؟؟
و یا شن ریزی کوچه ۲۰ متری آن هم با امکانات همان منطقه، که شن و ماسه و ماشین آلات در دسترس هستند، کاری دشوار است که بلاتکلیف مانده است و روزانه همشهریان ساکن این کوچه ها را با معضل و مشکل رفت و آمد مواجه می کند؟؟
چرا باید همه چیز را به نتیجه انتخابات منوط کرده و از خدمت صادقانه به مردم دریغ می کنیم؟
مردم شهر امروزه به وظایف خود و مسئولان آگاهند و میدانند که چه کسانی صادقانه برای مردم خدمت می کنند و چه کسانی فقط به دنبال رای اکثریت هستند و اسم و رسم برتر برای خود!!
آنها معنی و مفهوم شعارها را می دانند و ائتلافها را زمانی مفید و مثمرثمر میدانند که افراد با حسن نیت برای رفع مشکلات مردم و پیگیری حق و حقوق آنان پا به عرصه انتخابات می گذارند. دیگر از آن دوران گذشته است که بر حسب فامیل بازی و چشم و هم چشمی به کاندیدایی رای بدهند و انتظار لطف و یاری از منتخب خود در جهت پیشبرد اهداف شخصی داشته باشند. چرا که به مدد رشد تکنولوژی، آگاهی مردم لحظه به لحظه بیشتر شده و موارد ریز هم با تمام جزییات و کاملا شفاف در اختیار عموم قرار میگیرد.
بنابراین کاندیداها با احترام به حقوق شهروندان و باور شعور اجتماعی آنان، باید قدم بردارند تا انشاا… به یاری خداوند و انتخاب اصلح ترین افراد برای شهر و جامعه خود، بدست خود جامعه را بسازند و کمبود ها را رفع کنند.