چوبر چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر

لطفا ناراحت نشو دوست من! اما بنرت را از تو حلقم در بیار لطفا !!
گرفتن پرینت
کد خبر: 7241  |   تاریخ انتشار:01 نوامبر 2016   |   نویسنده: آرتمیسا جهانی

tashakkor02

چوبر نیوز، عظیم دائمی چوبر – خدا نکند در شهر ما سبزی فروشی مسئولیت بگیرد، یا بقالی دکور مغازه اش را عوض کند. چون از فردای آنروز مغازه و کاشانه اش گم میشود در لابلای بنرهای رنگارنگ با زیر نویس آدمهای نامریی ! حال خیلی ها میدانند که این بنرها همه از طرف خود وی زده می شود اما با نامهای مختلف. انگار هرکه بنر بیشتر زده باشد و بلندتر ارجح تر از همه مردم و شهر است!

ما را چه شده است؟!

 مهم نیست  چه کسی و چه کاری و چه مکانی باشد، کافی است “م” موفقیت را به وی نشان دهند. او و برخی به ظاهر دوستدارانش شهر را پر می کنند از بنرهایی با تعریف  و تمجید از مقام و منزلت و ریاست و … دست نیافتنی ایشان. وقتی مسئولیت و سرپرستی یک اداره یا تشکیلات و کارگاهی به کسی سپرده میشود، قبل از صدور حکم در و دیوار شهر بی ملاحظه پر میشود از کلمات و جملات قصار در وصف حال وی.
و یا وقتی فرزندی از فرزندانمان دیپلم میگیرد،مهم نیست از کدام مدرسه و محله و دانشگاه، یا در چه رشته و مقطع و پایه ایی، مهم تکاپو و تلاش دستها و  فکرها برای تصاحب جاهای خالی بنرهاست. و آنوقت شهر پر می شود از انواع و اقسام بنرها و پردها…..

مهم نیست یکی فوت کند یا از سفر  برگردد، مهم رقابت در نصب پرده هاست. از این ها که بگذریم ، تبلیغات کافه چی و رستوران و کبابی و کفاشی، سالهاست رفته تو حلق مان!!

چه گوییم که همه این گفته ها وفق مراد دوستان است و درد دل انها و یا دشمن تراشی و دلخوری رفقای هم شهری…
بیایید واقع بین باشیم و نیم نگاهی به چهره شهرمون چوبر بندازیم،حرف نا صحیحی نیست که نصب بنر به هر شکل و اندازه ای معضلی و مشکلی است که این روزها در هر کوی و برزنی و کنار هر خیابان و کوچه ای خود نمایی می کند.

لطفا ناراحت نشوید،دوست تازه پست و مقام گرفته،دانشجوی تازه به دانشگاه رفته و شهروند و مغازدار و کافه چی، و …

باور بفرمائید شهر و شهروندان و درختان و همه تو را می ستایند که فردی موفقی و یا برای کسب حلال شغلت را تبلیغ می کنی، اما خودت هم بهتر میدانی که حضور انواع مختلف این بنر و پرده به شکلی زننده چهره شهر محبوبمون را زشت نشان می دهد. در بحث آلودگی که امروزه به انواع مختلف از ان یاد می شود،به نظرم آلودگی از نوع بنر و پرده های اینگونه ای را هم باید افزود. نیاز اساسی است که برای جلوگیری از این روش تبلیغ و تبریک و تهنیت و تسلیت روش و یا مدیریت صورت گیرد و یا فرهنگ سازی شود. چرا که علاوه بر هزینه ها، زشت نشان دادن چهره شهر و مانع دید شهروندان و رانندگان، آلودگی زیست محیطی  محصول این ناهنجاری اجتماعی یا این معضل است.

هر شهروندی بهتر می داند که ابتدایی ترین راهکار اساسی در فرهنگ سازی این است که زیبا سازی شهر بسیار ارجح تر از خودنمایی پوشالی با پرده و بنرهای رنگارنگ است  بنابراین نباید برای هر اتفاقی ولو کسب مقام نخست سبزی فروشی در شهر، اقدام به نصب بنرهای رنگارنگ در طول و عرض شهر کرد.

شاید کسب درآمد برای برخی مدیران دستگاههای دولتی در شهر و شهرستان خصوصا شهرداران، مانعی برای جلوگیری از این ناهنجاری اجتماعی است و شاید هم فکر می کنند  هنوز وقت آن نرسیده است که برای نظم دهی به این معضل اجتماعی و نصب نا همجنس و نا همگون بنر ها در شهر، قانون و مقرراتی تدوین شود. شاید هم قانون سفت و محکمی باشد اما مشکل مالی، کمی بند آنرا شل کرده باشد. بهرحال کمترین انتظار شهروندان از مدیران مسئول شهری این است که جلوی این هرج و مرج بصری در شهر را بگیرند قبل از اینکه نصب بنرها مانع از دید و حرکت خود مدیران شهری شود.

باید برای نصب بنرها مکان و جایگاه مشخصی در نظر گرفته شود که زمان ماندگاریش هم مشخص شود. آنوقت حداقل می توان متن و نوشته این بنرها را خواند و بعدا کمی تامل کرد!!!!!!
امیدوارم روزی برسد و فرهنگ سازی به گونه ای پیش رود که کسب موفقیت ها در دلها و قبولی دانشگاهها در مغزها و کسب مقام و پست مدیریتی در عمل ثبت شود و خیابان ها و کوچه هایمان عاری از بنر و پرده و … باشد تا درختان خیابان ها و چهره ساختمان و مغازه ها و از همه مهمتر چهره شهرمان زیباتر دیده شوند.


برچسب‌ها:
  1. زهرا صلاحی گفت:

    بسیار متن تاثیر گذار و خوبی بود. ممنون از آقای دایمی بخاطر مقاله خوبشان. شاید کمی روی مردم تاثیر بگذارد که اینقدر ظاهر سازی نکنند. وگرنه همه ما چوبریها میدانیم که چه افراد بزرگی و چه پست های مهمی هست که روی تابلو و بنر نیامده است و این را هم میدانیم که برای کسانی پرده و بنر زده ایم که واقعا ارزش نداشته است.

  2. چوباری گفت:

    تذکرتان بسیار بجاست. متشکرم

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)




© تمامی حقوق متعلق به چوبرنیوز می باشد. طراحی شده توسط: علیرضا دبیری و ماهر طهماسبی گروه توسعه نرم افزاری آیاز

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/chobarir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876