چوبر چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر

قهرمانی رستم و سهراب، با کیمیای ایرانی
گرفتن پرینت
کد خبر: 7035  |   تاریخ انتشار:19 آگوست 2016   |   نویسنده: آرتمیسا جهانی

966

به گزارش چوبر نیوز، این روزها چشم و گوش بسیاری از هموطنانمان به الپیک ریو دوخته شده است، و هر خبر پیروزی فرزندان ایران از برزیل شور و شادمانی را وصف نا پذیری را نصیب ایرانیان در جای جای جهان می کند. پس از موفقیت “رستم”و ” سهراب ” ایران، حالا نوبت کیمیای ایران بود که پرچم پر افتخار ایران را به اهتزاز در آورد.

موفقیت کیمیا علیزاده، از آن جهت ارزشی والا یافت که وی تنها بانوی ایران زمین است که علاوه بر شادی دل مردم ایران، شادی بانوان کشور مان را دو برابر کرد. موفقیت کیمیای ایران در المپیک ۲۰۱۶ یادآور نخستین بانوی دریاسالار ایران ، ” آرتمیسا” است که در زمان کوروش کبیر سکاندار کشتی های جنگی در نبرد با یونان باستان بود.

این موفقیت بزرگ دل همه ایرانیها را  شاد کرد.بطوریکه پیامهای تبریک رییس جمهور، و دیگر مسئولان کشوری و حتی مقامات دولتی سایر کشورها و روسای فدراسیون های جهانی، نشان از اقتدار و اراده و سربلندی بانوان پر افتخار کشورمان است. این افتخار بر همه ایرانیان، بخصوص بانوان عزیز ایرانی مبارک باد.

624579_367-560x373

با هم بخشی از بیوگرافی بانوی قهرمان ایرانی را بخوانیم:

کیمیا علیزاده زنورین Kimia Alizadeh (متولد ۱۹ تیر ۱۳۷۷ کرج ، قد : ۱۸۰ ، وزن : ۶۲)، تکواندوکار ایرانی است. او در بازی‌های المپیک ریو ۲۰۱۶ در کلاس وزن ۵۷ کیلوگرم زنان برنده مدال برنز شد. وی اولین زن ایرانی است که در تاریخ ایران در بازی‌های المپیک، برنده مدال شد.
کیمیا علیزاده خیلی زود پدیده تکواندو لقب گرفت و مربیان تیم ملی روی مدال‌آوری او در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون حساب کرده بودند. از علیزاده که آن موقع در وزن منهای ۶۲ کیلوگرم شرکت کرده بود، به عنوان یکی از طلایی‌های کاروان ورزشی ایران یاد می‌شد. او به کره‌جنوبی هم سفر کرد اما بدون اینکه در مسابقه‌ای شرکت کند، تنها نظاره‌گر مبارزه دیگر تکواندوکاران بود. زیرا مسوولان برگزارکننده مسابقات به علیزاده مجوز شرکت در رقابت‌ها را ندادند. خودش، مسوولان تکواندو و به طور کلی مسوولان ورزش کشور شوکه شدند. اما اتفاقی بود که رخداد، وقتی که به سن پایین علیزاده ایراد گرفتند و طبق قانون او به دلیل نرسیدن به سن ۱۷ سالگی از بازی‌های آسیایی دور ماند. فدراسیون تکواندو نسبت به این موضوع شکایت کرد، اما مسوولان مسابقات نپذیرفتند تا تغییرات گسترده در قوانین تکواندو علیزاده را از بازی‌های آسیایی بازدارد. او اما ناامید نشد و در مسابقات جهانی مدالی کسب کرد که در تاریخ تکواندو بی‌سابقه بود.

 کیمیا علیزاده نماینده ایران در وزن دوم المپیکی زنان پس از یک دور استراحت به مصاف «فیتریانا یوسف» از اندونزی رفت و ۱۹ بر صفر برنده شد و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد، او در دومین گام به مصاف «نیاما گارانگ» از نپال رفت، که در این دیدار نیز با نتیجه ۱۵ بر ۲ در پایان راند دوم برنده شد و ضمن راهیابی به فینال رقابت‌های وزن ۵۷- کیلوگرم، سهمیه المپیک ریو ۲۰۱۶ را هم برای ایران بدست آورد. کیمیا علیزاده در نخستین مبارزه المپیکی خود مقابل آنا زانینویک از کشور کرواسی به پیروزی رسید و مجوز ورود به مرحله یک چهارم نهایی این مسابقات را دریافت نمود. کیمیا علیزاده در مصاحبه پس از مبارزه اول خود اعلام کرد، همیشه مبارزه اول مانند فینال است و من در این مبارزه همانند انتظارم ظاهر نشدم. او سرانجام در مقابل حریف اسپانیایی با نتیجهٔ ۸ بر ۷ شکست خورد. در ادامه با توجه به صعود حریف اسپانیایی او به فینالِ این وزن، علیزاده در گروه شانس مجدد برای کسب مدال برنز مسابقه داد و در دیدار ماقبل رده‌بندی از سد حریف تایلندی گذشت و راهی مرحله رده‌بندی شد. وی در دیدار رده‌بندی با شکست رقیب سوئدی‌اش ضمن کسب نشان برنز، توانست عنوان نخستین بانوی مدال‌آور ایران در المپیک را به‌دست‌آورد.


برچسب‌ها:
  1. زهرا صلاحی گفت:

    مبارک شما هم باشد خبرنگار با افتخار و خانم جهانی

  2. زهرا صلاحی گفت:

    مبارک شما هم باشد خبرنگار با افتخار و خانم جهانی عزیز
    بسیار عالی نوشتید آدم احساس غرور میکنه.
    واقعا آفرین به کیمای عزیز بخاطر این افتخار آفرینی جهانی

  3. زهرا صلاحی گفت:

    مدتی است خبرهای سایت کم شده. مصاحبه هایی که گفته بودید چه شد؟
    شخصیت های ناشناخته و طایفه های اصیل را معرفی کنید.
    خبرهای عمومی را بیشتر کنید.
    مصاحبه ها خیلی عالی اند. جاده توریستی چوبر را پیگیری کنید.
    این خبر کیمیا علیزاده هم قشنگ بود.
    مبارک شما هم باشد خبرنگار با افتخار و خانم جهانی عزیز
    بسیار عالی نوشتید آدم احساس غرور میکنه.
    واقعا آفرین به کیمای عزیز بخاطر این افتخار آفرینی جهانی

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)




© تمامی حقوق متعلق به چوبرنیوز می باشد. طراحی شده توسط: علیرضا دبیری و ماهر طهماسبی گروه توسعه نرم افزاری آیاز

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/chobarir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876