چوبر نیوز، سام سکوتی بداغ – پس از مدتها تب و تاب و بالا و پایین تبلیغاتی و لحظات پر استرس شمارش آرا، ترکیب آینده مجلس در بسیاری از حوزه ها روشن شده است و بهارستان پیش از آغاز بهار، خانه تکانی خود را انجام داد.
آنان که به هر دلیلی در کسب رأی اعتماد دوباره از مردم حوزه انتخابیه خود موفق بودند، یقینا تجربه ای افزون تر نسبت به دوره های گذشته دارند و آن دسته از منتخبینی که برای اولین بار بر صندلی سبز تکیه می زنند، چشم به روزهای آینده خواهند داشت تا شاید چهار سال دیگر نیازی به این همه تبلیغات و استرس نباشد.
شکست در انتخابات نمی تواند برای کسی خوشایند باشد زیرا که هنوز در کشور ما بیشتر مردم به فرد رأی می دهند تا جریان و تشکل، و وقتی قرار است به تنهایی شکست را تحمل کنید فشار روانی آن بسی سخت تر خواهد بود.
کشور ما تا دهمین دوره انتخابات مجلس بیشتر کشتی انتخاباتی گرفته است تا فوتبال و شکست در انتخابات ها همیشه فشار مضاعفی بر روی شانه های فرد راه نایافته به پارلمان آورده است، اما این انتخابات بیش از هر دوره ای نزدیک به یک فوتسال شد که امید می رود در آینده بتوان یک فوتبال قشنگ بر روی مستطیل سبز دوستی تدارک دید که دیگر شکست در انتخابات در آن بی معنا شود.
انتخابات در نفس خود زیباست و وقتی به شما حق انتخاب داده می شود حتی زمانیکه قرار است از میان دو گزینه یکی را برگزینید، اختیار تصمیم گیری دارید و حال اگر این قدرت تصمیم گیری به صورت اشتراکی باشد، تبعات اشتباه احتمالی هم دامن گیر همه شده و فشار روانی ناشی از تصمیم گیری را کم می کند و در انتخابات های سراسری نیز وقتی احزاب و تشکیلات نقش آفرینی می کنند، فرد راه نایافته آسان تر می تواند نتیجه را بپذیرد.
در کنار قشنگی خود انتخابات، دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری روی دیگری هم داشت که زیباتر از هر سکه ضرب شده در تاریخ ایران بزرگ بود و آن نقش پر رنگ احزاب و تشکل ها در آسان تر کردن انتخاب برای مردم بود. هر میزان که نقش تشکل های سیاسی بیشتر شود، تصمیم گیری آسان تر و برگزاری انتخابات هم برای دولت راحت تر خواهد شد زیرا که تشکل های سیاسی به سان ضربه گیرهای مردمی در مقابل بد اخلاقی های تبلیغاتی مقاومت می کنند و فرآیند اجرا را برای هیئت های اجرایی با تزریق اطلاعات درست به جامعه سهل تر از گذشته می نمایند.
۷ اسفند ۹۴ ، یکی از هفت خان بزرگ حزبی شدن انتخابات در کشور را از میان راه برداشت و امیدواریم در آینده نزدیک، کشور به سمت و سوی حزبی شدن پیش برود…
تدبیر۲۴
اینطور نیست که حزب بد باشد یا هر حزبی خوب باشد، میزان ایده حزب است و اگر ایده چیزی دیگری باشد این حزب شیطان است، هر اسمی هم داشته باشد. بنابراین باید بکوشیم حزبمان را حزبالله کنیم .
آنچه در ایران اساساً به عنوان حزب بوجود آمده ساخته داخل نبوده بلکه عوامل خارجی و استعمار در تاسیس آنها نقش اساسی داشته و هدف آنها از این کار توسعه دادن مردم ما نبوده است بلکه برای نزاع انداختن بین گروههای حاکم در یک نظام بوده است و اینکه احزاب موافق و مخالف تمام عمرشان و فعالیتهایشان به جای اینکه صرف آبادانی و پیشرفت و خدمت به جامعه باشد صرف دشمنی و اختلاف با همدیگر میشود(امام خمینی ره)
بله برادر جااااااااااااااااااااااااااان