به گزارش چوبر نیوز، هنوز رای گیری آغاز نشده ، برخی از کاندیداها و طرفداران پروپا قرص آنها خود را پیش پیش منتخب مردم قلمداد کرده و در تدارک جشن پیروزی هستند.
در تماسی که چوبر نیوز با برخی کاندیداها داشت تقریبا اکثر آنها خود را پیروز میدان دانسته و اعلام داشتند که : « انشاا… فردا شب شاهد جشن پیروزی در میدان اصلی شهر باشید !»
بر این اساس، مسئولین تالش سخت در تلاشند تا فردا شب قبل از اعلام نتیجه آراء ، ۱۳ میدان دیگر در تالش احداث کنند تا جشن پیروزی این کاندیداهای انتخاباتی با هم تداخل نداشته باشد.
همچنین در خبری دیگر از سوی تلگرامیان ، اعلام شده ، از آنجا که امکان دارد شناسنامه برخی افراد برای رای دادن کهنه و یا از کار افتاده باشد، لذا ستاد تعویض فوری شناسنامه در ستادهای انتخاباتی برخی کاندیداهای پولدار هم فعال شده و در حال جمع آوری شناسنامه ها هستند که پس از تصحیح و تثبیت و تکریم ! صبح روز شنبه به آنان بازگردانده می شود.
البته گفته شده یکسری از شناسنامه ها هم خود بخود از ارتفاعات تالش ، رضوانشهر و اطراف چوبر به سمت مرکز تالش سرازیر شده و در حرکتند که تا صبح نشده می خواهند خود را به کوچه پس کوچه های شهر برسانند و نماینده گینس هم در حال ثبت و ضبط این پدیده نادر در تالش است.
و خبر آخر اینکه گفته می شود کاندیداها محترم از بس که تا فردا بیکار و بیقرارند حال و حوصله استراحت و خواب ندارند و برای اینکه حوصله شون بیش از این سر نره ، به تک تک خانه ها سر می زنند و حال و احوال اهالی خانه را جویا می شوند. البته تاکید شده که هیچ صحبت انتخاباتی نمی کنند و فقط تعداد افراد خانه را می شمرند که حوصله شون سر نره !!!!
خیلی جالب بود