به گزارش چوبر نیوز، یکی از دانش آموختگان تالش که به دقت تحرکات سیاسی و اجتماعی منطقه را رصد و تحلیل می کند، در واکنش به مصاحبه دکتر سعید صفوی، ( یکی از کاندیداهای احتمالی مجلس در تالش) با سایت چوبر نیوز ، گفته کاندیداهایی که شعار میدهند باید روشن تر و واضح تر با مردم سخن بگویند.
عادل بقایی که از فعالان اجتماعی شاغل در یکی از ادارات دولتی تهران می باشد با ارسال یاداشتی برای چوبر نیوز از دکتر صفوی توضیح خواسته و گفته ، مشی و روش اصلاح طلبی در ایران معاصر، با نظریات سیاسی و اجتماعی تئوریسین های غربی گره خورده است. یا دقیق تر این که از آرای نظریه پردازان غربی گرفته شده است.
تا پیش از انقلاب اسلامی ایران، جریانی به نام اصلاحات و یا افرادی با عنوان اصلاح طلب (به معنای امروزی کلمه، نه در عمل و اندیشه) وجود نداشتند. اصلاح طلبی جریانی بود که در فروپاشی بلوک شرق نقش داشت و بیشتر از آن زمان بر سر زبان ها افتاد.
در تعریف اصلاح طلبی گفته اند: «به جریان سیاسی گفته میشود که انجام تغییر در جامعه را از طریق انجام اصلاحات در قوانین و سیاستها و نه از طریق انقلاب و تعویض حکومت، تبلیغ میکند و اصلاح طلب کسی است که خواستار تغییر در بخشهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه است بدون آنکه در اساس جامعه دگرگونی ایجاد شود».(امیداوارم منظور و هدف دکتر اینگونه باشد)
البته این تعریف واقعیت قضیه را منعکس نمی کند. اگر چه در تئوری، اصلاح طلبی را در برابر انقلاب قرار می دهند، اما در عمل، اصلاح طلبی را باید انقلاب خاموش نامید.
به عبارت درست تر، اصلاح طلبی، انقلاب خاموشی است که نهادهای سرمایه داری و بنیادهای مالی و اقتصادی آمریکایی و صهیونیستی، در کشورهای مستقل و مخالف هژمونی لیبرالیسم به کار می اندازند. اصلاح طلبی در معنای معاصر و امرزی خود که در کشورهای استکبار ستیز وجود دارد، البته همین جا باید ذکر شود که بی شک در بین طیف اصلاح طلبان، کسانی هم هستند و بوده اند که به دنبال اصلاح راستین برآمده اند اما تعداد شان بسیار کم است. اکثریت با کسانی است که اصلاح طلبی را به معنای نابودی تدریجی مقاومت ملت ها می دانند و به آن عمل می کنند.
در نیمه ی دوم قرن بیستم، کشورهای غربی به این نتیجه رسیدند که به جای دخالت نظامی در امور کشور های دیگر (مانند جنگ ویتنام و شبه جزیره کره)، بهتر است به اقدامات کم هزینه تر روی بیاورند. اصلاح طلبی معاصر از همین دیدگاه نشات گرفته است. به همین دلیل است که رفتار این ها را به درستی «جنگ نرم» نامیده اند. تمامی قواعد این جنگ با جنگ های کلاسیک فرق می کند اما نتیجه اش یکی است. هر دو به ویرانی ختم می شوند. ابتدا بر ویرانی فرهنگی و سپس به ویرانی اقتصادی و اجتماعی و … ختم می شود.
حالا جناب دکتر صفوی از آنجائیکه اهداف مردان اصلاح طلب ایران بعد از فتنه ۸۸ زاویه پیدا کرد و ماهیت خود را نمایان ساختند! شما از کدام طیف اصلاح طالبان هستید اینکه بفرمایید تا آخر عمر به پرچم اصلاحات وفادارم یعنی چه؟
با سلام و عرض ادب و احترام
از جناب آقای بقایی عزیز بخاطر طرح این سؤال تشکر می کنم.
بنده نیز از جناب آقای صفوی همین سؤال را دارم
امیدوارم جواب واضح و قابل قبولی را بدهند.
دوست عزیز و تحلیلگرم
چقدر زود نمک خوردی و نمکدان شکستی؟؟؟؟؟؟
شما ۸ سال زیر پرچم اصلاحات زندگی کردی و شاید هم در همین دوران به استخدام دولتی که خود قبولش نداری، در آمدی، چطور آنرا بیگانه و غربی خواندی؟؟؟؟
چطور بخود اجازه دادی فرزندان انقلاب را فتنه گر و وابسته به غرب صدا کنی درحالیکه ایشان در سایه ولایت فقیه سالهاست هدایت قشر دانشجویی را به عنوان هیات علمی بر عهده دارند.
در عجبم که چگونه کلاه خود را قاضی کردید و صداقت یک شخصیت سیاسی اجتماعی تالش را مغرضانه به نقدی ناجوانمردانه کشاندی؟؟؟؟؟
دوست خوبم
بدان که اگر تازه کاری این راهش نیست. کاش نگاهی گذرا به مصاحبه اخیر او با همان سایت شهر خودتون می انداختی که چگونه متواضعانه از نمایندگان ادوار قبلی با محبت یاد می کند و حتی قدردان تلاشها و اقداماتشان است.
بنظرم شما انصاف را زیر پا گذاشتی دوست من.
شاید بخاطر کاندید انتخاباتی شهرتان قصد تخریب دکتر را داشتی. اما مطمئن باش حتی خود دکتر هم برای رقیبانش بد نمی خواهد.
شما شاید ندانسته و شاید هم بخاطر رشد روز افزون محبوبیت بیش از پیش دکتر در تالش، راه را اشتباه رفته و قصد تخریب این چهره فرهیخته را داشتید اما فراموش نکنید که دکتر صفوی محبوبتر از اینهاست که با سر و صدای طبل توخالی از مسیر خود که همواره حرکت در مسیر ولایت فقیه و اعتقاد به آرمانهای والای نظام است باز بماند!!!!!
دوست تحلیلگرم کاش یک دیداری بادکتر داشتی و از نزدیک دو کلام با او صحبت میکردی و آنوقت نظرت را بیان میکردی!!!
قطعا نظرت غیر از این میشد که بیان کردی.
برای تو و همفکرانت آرزوی توفیق دارم .
باعرض معذرت…جسارتا آقای بقایی از بقاییهای پلاسیه؟یا چوبری؟
با سلام و عرض ادب ، بنده از آقای بقای تشکر می کنم به نکته های خوبی اشاره کرداند و اینکه شهرستان تالش نیاز به یک نماینده دلسوز و صادق دارد نه حزبی و …..
آقای صفوی اصلاحات مرده و مردم از این حزب و امثال آن خیری ندیده اند مردم مرد عمل می خواهند نه شعار حزبی اصلا ببخشید ایشان چه دکترای دارند ؟؟؟؟؟
جناب طرفدار حق
باسلام.
در دموکراسی امروز جامعه این مبنا وجود دارد که توده ها و حزب ها ی سیاسی و اجتماعی درادامه فعالیتهای خود به عملکرد وگذشته خود اتکا ء کنند و از آن بعنوان برگ زرین یاد و حتی به دیگران معرفی کنند ، بنده قصد تخریب و بدگویی جناب دکتر را نداشته و ندارم ولی از دکتر اینگونه صرافت و صراحت بیان را انتظار نداشتیم که بعد از محرز شدن فعالیتهای منحرف شده حزبی ، هنوز به آن آرمان هویداو تو خالی پایبند باشند! آنهم تا آخر عمر!!.
حالا بنده صراحتا اعلام می کنم هر شخصیتی که از سرزمین تالش برای کاندیداتوری شرکت واز طرف مردم انتخاب شود ! برای تک تک تالشی های عزیز و بنده محترم است .
ولی نباید این شعرگلستان سعدی را فراموش کرد:
تا مرد سخن نگفته باشد / عیب و هنرش نهفته باشد
هربیشه گمان مبر خالی است / باشد که پلنگ خفته باشد
اصلاحات؛ واژه ای که خیلی ها نمی دانند، ولی از آن دم می زنند، واژه ای نامفهوم و مرموز که چند دهه است در دنیای سیاست این مرزوبوم وارد شده است…
به راستی اصلاحات چیست؟
اصلاحات در چه زمینه ای است؟
اعتقادی…
اقتصادی…
فرهنگی…
اگر این جماعت ادعای اصلاحات در زمینه اعتقادی و ارمانهای انقلاب اسلامی را دارند و به دنبال ایجاد حکومتی سکولار هستند؛ باید بدانند که این عمل، چیزی جزء خیانت به خون شهیدان نیست؛ دلیر مردان این سرزمین برای ایجاد حکومت اسلامی خون داده اند نه حکومت سکولار.
اگر در زمینه فرهنگی به منظور جذب قشر جوان و پر هیجان جامعه شعار آزادی را فریاد می زنند، باید ماحصل این آزادی را در جوامع غرب بیان کنند، تا جامعه آنرا تحلیل کرده و کورکورانه از غرب پیروی ننماید.
کلام آخر:اصلاحات در صورتی مورد قبول است که به اصول انقلاب پایبند بوده و به بیانی واضحتر باید اصولگرای اصلاح طلب بود نه صرفا اصلاح طلب.
سلام و درود بر عادل بقایی. از ایشان بخاطر طرح سئوال ساده از دکتر صفوی تشکر میکنم.البته اصلاحات به معنای کلمه برای هر کشوری مناسب است.مانند اصلاحات اقتصادی.سیاسی و اجتماعی و فرهنگی اما اینکه گروهایی تحت پوشش احزاب و با نام اصلاح طلب فقط به براندازی انقلاب اسلامی که ثمره خون هزاران شهید است.اصلاح طلب نمی گویند.حزب مشارکت،اصلاح طلبان میانه رو را “اصلاح طلبان” بدلی خواند.مفهوم سئوال آقای بقایی همین است. آقای دکتر شما از نوع برانداز هستید.یا بدلی.سئوال بنده هم از شما این است به زبان ساده مطرح میکنم.آقای دکتر چرا کشورهای که همیشه دشمن انقلاب اسلامی ایران بوده اند. بعد از فتنه ۸۸ همه فراری های اصلاح طلب را مورد حمایت مالی و جانی و رفاهی قرار داده اند. اگر یک اصولگرا بخواهدازانقلاب و رهبری دفاع کند بازهم این کشورها به او اجازه اقامت در کشور خود را میدهند.آیا تریبون. رفاه و آسایش و حقوق برای او در نظر میگیرند؟ چرا بانوان اصلاح طلب فراری به کشورهای بیگانه کشف حجاب میکنند.ازمجلس ششم چیزی یادتان هست.آیا شما هم موافق سخن آقای باهنر هستید که فرمودند.ورود تندرو ها به مجلس ممنوع حتی شما دوست عزیز.پاسخ آقای بقایی و بنده راشفاف اعلام کنید. بنده شخصا طرفدار ندای ایرانیان هستم. همان که شما قبولش ندارید.