به گزارش چوبر نیوز ، یک فعال اجتماعی در تالش با انتشار بیانه ی انتقادی در خصوص حادثه جانباختگان حجاج در مکه مکرمه این واقعه را سوء مدیریت و بی تدبیری مسئوولان عربستان سعودی دانست. در بیانه ی آقای – علی خَندستانی – که نسخه ای به دفتر سایت خبری چوبر نیوز ارسال شده ، آمده است :
بسم الله الرحمن الرحیم
” و من یخرج من بیته مهاجر الی الله و رسوله ثم یدرکه الموت فقد وقع اجره علی الله و کان الله غفوراٌ رحیما ” سوره نساء آیه ۱۰۰
راه رسیدن به کعبه برای دلهای عارف و جان های طاهر از بیابان ابتلا و میدان جهاد می گذرد.
حادثه تلخ و دردناک مِنا به جان باختن شمار زیادی از لبیک گویان و محرمان حَرم امن الهی و هموطنان عزیز ایران اسلامی منجر شد ، قلب همگان را به درد آورد. متأسفانه بار دیگر خاطره تلخ کشتار زائران مظلوم بیت الله الحرام را در سال های پیش و در حیات نورانی حضرت امام خمینی ( س ) در اذعان عمومی زنده کرد.
سوء مدیریت و عدم کفایت مسئوولان عربستان سعودی سبب این حادثه جانگداز شد. این حُکام باید پاسخگوی بی تدبیری و رفتار غیر انسانی خود در قبال حجاج و خانواده هایشان باشند.
اینجانب ضمن ابراز تأسف این مصیبت بزرگ را به محضر شریف رهبر معظّم انقلاب اسلامی ، مردم ایران اسلامی بویژه همشهریان تالشی و خانواده های عزیز داغدیده تسلیت عرض نموده و عُلو درجات برای همه جانباختگان این حادثه جانسوز و سلامت عاجل برای همه مجروحان و مصدومان این واقعه را از خدای بزرگ مسئلت دارم.
علی خَندستانی
نیمه اول مهر سال ۱۳۹۴