به گزارش چوبر نیوز، با نزدیکی به روزهای پایانی سال بسیاری از گردشگران و حتی خانواده هایی که سفر به دل طبیعت شمال را در برنامه سفرهای نوروزی خود گنجانده اند، به فکر برنامه ریزی دقیق تر و اقامت در شمال هستند.
این در حالی است که با توجه به تبلیغات گسترده ایی که فعالان گردشگری در منطقه تالش انجام داده اند و همچنین ظرفیت های گردشگری که به لحاظ موقعیت مکانی و جغرافیایی، در این منطقه نهفته است ، مسلما امسال نیز بر تعداد گردشگران این بهشت پنهان افزوده خواهد شد. دور از ذهن نیست که تعداد بیشتری از این گردشگران و مسافران نوروزی با توجه به سر و صدایی که از چوبر در رسانه ها و سایت ها برای جذب گردشگر به راه افتاده، این نقطه از تالش را نیز برای سفرهای نوروزی انتخاب خواهند کرد اما آیا چوبر ظرفیت پذیرش گردشگران و مسافران نوروزی را خواهد داشت یا نه؟؟؟
فعالیت مسئولان شهر چوبر در معرفی این شهر در رسانه ها و انجام عملیات عمرانی در این شهر تازه تاسیس چشمگیر و قابل تقدیر است اما با توجه به اینکه شهر توریستی چوبر در مسیر گذر گردشگران به مقصد آستارا و سرعین هستند وجود اماکنی برای اقامت و پذیرایی از گردشگران یک نیاز بسیار ضروری به حساب می آید.
البته در تعریف روستاهای هدف گردشگری حتما نباید به دنبال مکان اقامت بود، بطوری که امروزه یکی از متنوع ترین فعالیت ها با جذابیت بسیار برای گردشگران علاقمند به انجام امور کشاورزی در مقاطع زمانی مختلف است.
گردشگری کشاورزی در واقع تجربه ایی متفاوت برای گردشگران و شیوه معیشتی و ارتزاقی نوین برای کشاورزان و روستاییان محسوب می شود و از نگاه گردشگران،فعالیتهای کشاورزی و دامی و محصولات تولیدی ناشی از کار و تلاش کشاورزان با توجه به نوع محصول تولیدی، مکان تولید، موقعیت جغرافیایی، فرهنگ و آداب و آیین محلی، آب و هوا و اقلیم، نوع معماری،جذابیت های محیطی و تاریخی و فراهم بودن امکانات و خدمات دارای کشش و جاذبه است.
بنابراین با توجه به نیاز و خواست گردشگران، کشاورزان و روستاییان که به فعالیتهای تولیدی در زمینه کشاورزی و محصولات دامی اشتغال دارند نیز علاوه بر فعالیت های روزانه می توانند توسعه گردشگری را به عنوان مکمل سایر فعالیت ها و شیوه جدید کسب در آمد در نظر گرفته و با فراهم آوردن امکانات اولیه و نیاز های ضروری گردشگران و مسافران، زمینه رشد و توسعه گردشگری کشاورزی و روستایی را بوجود آورند.
نمونه های بارز این نوع گردشگری را در روستای ابیانه و یا در فصل بهار در گلابگیری کاشان بوضوح دید و به عنوان الگو در برنامه ریزی های آینده منطقه تالش و بخصوص چوبر مورد استفاده قرار داد.
وقتی نظر برخی از گردشگران و میهمانان سرشناسی که تا بحال از چوبر بازدید داشته اند جویا می شدم آنها دیدن کشاورزان شالی کار و همچنین پرورش ماهی در بخش بالخ گولی در بالا محله چوبر و همچنین پرورش کرم ابریشم را از مهمترین جاذبه های فعالیت مردم چوبر عنوان می کردند.
آتش تقی پور،استاد و هنرمند تاتر و سینما که چندی پیش بهمراه خانواده خود از چوبر دیدن کرده بود، در توصیف خود از این شهر، حضور در کنار استخر پرورش ماهی در محله بالخ گولی و طبیعت چنارستان را از بهترین خاطرات خود در سفر به چوبر عنوان کرد، و یا استاد علیرضا خمسه هنوز هم حضور در باغهای کیوی چوبر را خاطره ایی شیرین و رویایی ، از سفر خود به چوبر یاد می کند.
البته همکاران من در تلاش هستند تا زمینه های ایجاد این نوع گردشگری را از زوایای دیگر نیز مورد بررسی و مطالعه قرار دهند و نتیجه آن را در گزارشهای آینده به سمع و نظر مخاطبان عزیز برسانند.
آیا می توان گردشگرهارو به باغ کیوی برد؟
یک پیشنهاد: به هنگام تایپ مطالب که ازسمت راست مرتب می کنید سمت چپ خیلی بد فرم میشه وباعث شده کیفیت زحمات دوستان حداقل از نظر ظاهری پایین بیاد، اگر ممکنه یه سامانی به این وضع بدید. موفق باشید
پاسخ:
مخاطب گرامی ممنون از پیشنهاد خوبتان، سعی می کنیم اصلاح شود.
خیلی ممنون رضاجان