
به گزارش چوبر نیوز، مراسم یادبود دکتر کیوان آذرکش، پزشک محبوب و نامی منطقه سرسبز شمال، عصر امروز در مسجد نور تهران برگزار شد. این مراسم با حضور شخصیت هایی از ارگانها و نهادهای دولتی و مردمی برگزار شد که خانواده دکتر به همراه خانواده های آرین نژاد،شیخی و نیرومند نیز حضور داشتند.
مداح و سخنران مراسم چندین بار به کرار به خدمات ارزنده و بی چشم داشت وی در منطقه چوبر اشاره کرده و افزودند : شخصیتی که امروز ما به سوگ وی نشسته ایم یک شخص عادی نبود بلکه چراغ امیدی برای خیلی از اهالی منطقه شمال بود. چرا که وی چندین خانواده را در شمال از نظر خدمات پزشکی و حتی مالی تحت پوشش قرار داده و حمایت می کرد.
هرچند مردم چوبر در مراسم قبلی برای دکتر محبوبشان سنگ تمام گذاشته بودند اما بدلیل دوری راه، همگان نتوانستند در این مراسم شرکت کنند، به همین دلیل آقایان حسین نصرتی مدیر عامل موسسه خیریه انفاق مهر چوبر، علیرضا شوکتی خبرنگار و مدیر سایت چوبر نیوز، کرامت محمدزاده و داود جوکار از همکاران مطب دکتر در چوبر ، ساسان فرزانه و مهندس سعید فقیرپور از دوستان و یاران قدیمی دکتر در چوبر، به نمایندگی از طرف مردم چوبر در این مراسم حضور یافتند.
وقتی قطعه شعری از زبان همسر و دختران مرحوم دکتر آذرکش، توسط مداح مراسم قرائت شد، ناخودآگاه چشم همه پر از اشک شد:
دل دنیا رو خون کردی که اینجوری تو رفتی
تموم دلخوشی هامو تو با رفتن گرفتی
مثل قصه، یک اشک تازه بودی
مثل افسانه، بی اندازه بودی
هیشکی برای من شبیه تو نبوده
دنیا، چه بی رحمی آخه تنهایی زوده
همچنین قرائت شعری از زبان خواهر بزرگ دکتر که در آخرین لحظات وداع با برادرش زیر لب نجوا می کرد نیز حزن و اندوه مراسم را دوچندان کرد :
توی آخرین وداع، وقتی دورم از همه
چه صبورم ای خدا، دیگه وقت رفتنه
تو رو می سپارم به خاک،تو رو می سپارم به عشق
برو با ستاره ها
تو رو دوست دارم مثل حس دوباره تولدت
تو رو دوست دارم مثل دلتنگی های وقت سفر
تو رو دوست دارم مثل حس نجیب وقت سحر
مثل کودکی تو رو بغلت می گیرم و این دل غریبم رو با تو می سپارم به خاک
در پایان این مراسم نامه تقدیر و تشکر خانواده مرحوم دکتر کیوان آذرکش ، از مردم قدر شناس چوبر برای عموم قرائت شد. و از آقایان دکتر کریم زاده، دکتر ناطقی، دکتر احمدی،دکتر قوام، دکتر انصاری، دکتر حاجی کریمی، سرکار خانم دکتر ریاضی، سرکار خانم دکتر زاهدی و همچنین از مدیریت و کارکنان دبیرستان مهاجر ایروانی و شرکت زر سیما آرا و شرکت زر سیما ایرانیان به پاس همدردی و ارسال دسته گل و پیام تسلیت تشکر و قدردانی شد.
×××××××××××××××××××××
دکتر جان، کمترین مهربانی ها از ضعیف ترین حافظه ها پاک نمی شوند، پس بدان که هرگز فراموش نخواهی شد چرا که تو پیشه ات مهربانی بود و خدمت به خلق !
روحت شاد، یادت همیشه برایمان زنده خواهد بود.
روحش شاد و نامش ماندگار
چه غریبانه…
روحش شاد.مرد بزرگی بود
خدا رحمتش کنه روحش شاد.
سلام و درود خدا بر روح پاکت دکتر کیوان عزیز روحت شاد شاد شاد……………………
فقط میتونم بگم رحش شاد یادش گرامی
فقط میتونم بگم روحش شاد یادش گرامی
خدا رحمت کنه دکتر آذرکش را.
اما دونفر اونجا خیلی تابلو اند؟؟؟ نه؟؟؟
سلام
واقعا مرد بزرگ و بخشنده ای بودن روحش شاد و یادش گرامی
تابلو اند!!!!