به گزارش چوبر نیوز، علی فتحاللهی در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: بخش حویق تالش بیشترین فاصله کیلومتری با مرکز شهرستان دارد و اغلب مردم به دلیل نزدیکی فاصله این بخش با آستارا برای خرید و حل مشکلات خود به آستارا سفر میکنند.
وی با بیان اینکه باید به گونهای عمل شود که مردم بخش حویق احساس رفاه و راحتی کنند، افزود: مشکلاتی در بخش حویق و شهر چوبر مطرح شده که مورد بررسی میدانی قرار گرفته است.
فرماندار تالش همیاری و همکاری مسئولان در برطرف شدن مشکلات تالش را مهم دانست و یادآور شد: با همیاری دستگاههای اجرایی میتوانیم شاهد پیشرفت بخشهای شهرستان باشیم.
وی جایگاه شهرداریها در زمینه ارائه راهکار و خدمات را بسیار خاص دانست و گفت: از محل اعتبارات دو درصد نفت و گاز یک رقم خوبی به حساب شهرداریها و دهیاریها واریز شده است.
فتحاللهی با اشاره به اینکه وضعیت بودجه تالش در چند ماه اخیر نامناسب بود، تصریح کرد: در ۲۰ روز گذشته با پیگیریهای انجام شده رقم اعتباری چندین برابر افزایش یافت و مبلغ مناسبی به حساب شهرداران و دهیاران شهرستان واریز شد.
وی «حویق» را یکی از بخشهای محروم شهرستان تالش عنوان کرد و یادآور شد: در دیدار مردمی برخی روستاها خواستار سفر مسئولان مربوطه و برطرف شدن مشکلات بودند.
فرماندار تالش با تأکید بر ضرورت حضور مسئولان در روستاها و بخشهای محروم این شهرستان خاطرنشان کرد: مشکلات راههای روستایی، آسفالت راههای روستایی و شهری به دلیل کمبود اعتبارات در روستاها نمایان است.
وی ادامه داد: در بحث گازرسانی به روستاها و افت فشار برق به چشم میخورد و در زمینه آب روستایی و شهری و منابع طبیعی نیز مشکلاتی مطرح شد که بهزودی به مشکلات بخش حویق و چوبر رسیدگی میشود.
فتحاللهی، نبود درآمد پایدار، اصلاح طرح هادی برای خدماترسانی بیشتر به مردم شهر، نبود دوربرگردان شهری، میدان در ورودی و خروجی شهر را از جمله مشکلات شهر نوپای چوبر عنوان کرد.
وی گفت: روند بازدید میدانی از بخشها، شهرها و روستاها و حضور در مکانهای مورد نظر میتواند گامی مثبت برای دلگرمی و رضایتمندی مردم در روستاها و شهرها باشد.
به گزارش فارس، شهر چوبر پیشانی تالش از طرف آستارا بوده و دارای ۱۰ هزار نفر جمعیت شهری و ۲۵ هزار نفر جمعیت روستایی و بخش حویق نیز با ۶ هزار نفر جمعیت شهری در غرب شهرستان تالش واقع است.
طرحهای عمرانی مختلفی در حویق به مرحله بهرهبرداری رسیده که شامل اجرای روشنایی بلوار امام خمینی (ره) به ارزش ۷۰۰میلیون ریال، جدولگذاری و کانالکشی خیابان امام (ره) به ارزش ۸۰۰ میلیون ریال است.
از دلایل اینکه چوبر روی خوش به تالش نشون نمیده میتونه این باشه که تالش خودش روی خوش به چوبر نشون نمیده!
شهر تالش و تصمیم گیرندگانش افتاده دست عده ای که براشون چوبر و حویق … مهم نیست
چوبری وقتی میبینه تو تالش جایگاهی نداره امتیازی نداره چرا باید بره تالش؟ قبول دارم بعد مسافت مهمترین دلیل هستش.کسی که میخواد فرزندش بدنیا بیاد آستارا نزدیکتر از تالشه
جوونی بخواد کار کنه موقیعت شغلی براش تو آستارا بیشتره تا تالش
همه این عوامل دست به دست هم میده تا چوبری خودشو بکشه سمت آستارا حتی تو انتخاب پلاک ماشینش ترجیح میده ۵۶ د باشه تا ۵۶ س!
جناب فرماندار! به چوبری چی دادی که ازش توقع داری سمت آستارا نره؟
درگذشت انسان وارسته، پزشک حاذق ، مرد با شخصیت و بزرگ را به مردم شریف چوبر علی الخصوص خانواده ان مرحوم و بازماندگان ان مرحوم تسلیت عرض می نمایم و امیدوارم این رفتن ها درسی باشد برای ما که قدر همدیگر بدانیم و مهربانی ورزیم .
دکتر رزاق منشی
سلام
مگه چوبر مال استارا نیست؟ اصلان چوبر ربطی به تالش نداره که. در انتخابات و … همه در آستارا رای می دهند. نه فقط بعد مسافت بلکه از نطر رفتاری و گویشی هم به آستارا نزدیکه.