چوبر چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر

به دلیل شرایط شغلی از چوبر دورشده ام و حس غریبی دارم
گرفتن پرینت
کد خبر: 2646  |   تاریخ انتشار:19 سپتامبر 2014   |   نویسنده: علیرضا شوکتی

 

به گزارش سایت شهر ساحلی چوبر ،(چوبر نیوز )،هیچ کجا وطن نمی شود. حالا این وطن یا کشور خود آدم باشد یا شهر یا روستایی که شخص در آنجا بدنیا آمده یا بزرگ شده باشد. اگر کمی دقت کنیم بسیاری از چوبریها هستند که بخاطر شرایط شغلی یا درسی سالهاست از این شهر دور افتاده اند، اما دلشان همیشه در چوبر است . ایام عید یا محرم که می رسد آنها با فراغ بال مشتاقانه به شهر و دیار خود بر می گردند و به قول خودشان بهترین لحظات زندگی شان در کنار خانواده و دوستان و همشهریانشان می گذرد.

ما همواره بدنبال این عزیزان بودیم تا حرف دلشان را بشنویم. چرا که با تجربیاتی که در دانشگاه ، محل کار و یا سایر مناطق کسب کرده اند می توانند راهکارها و پیشنهادات مثمر ثمری برای پیشرفت شهرمان داشته باشند. متن زیر گفتگویی با یکی از همشهریانمان در همین راستا است .

 

 

1

 

o لطفا خودتان را کامل معرفی کنید؟

محرم صفرزاده هستم. اهل و ساکن شهر چوبر ( بالا محله )

 

o در کجا و به چه کاری مشغولید؟

در استان اردبیل ، شعبه مرکزی بیمه البرز  مشغول  به کار هستم و در سال ۱۳۸۰ توسط آقای بهمن محمد یاری نماینده سابق تالش ، سر کار آمده ام.

 

o از اینکه از چوبر دور هستید چه احساسی دارید؟

من به دلیل شرایط شغلی خود از چوبر دورشده ام  با این حال به خاطر دوری از چوبر احساس دلتنگی و حس غریبی دارم.

 

o شهر ساحلی چوبر را چطور می بینید؟

چوبر به عنوان شهر باغنای فرهنگی ،دارای مردمان خونگرم و با پشتکار فراوان وتلاشگر فراوان در زمینه های اجتماعی ،اقتصادی ،فرهنگی است.  چوبر به دلیل واقع شدن در یک نقطعه مهم از استان نقش مهمی از لحاظ حمل ونقل تولیدات کشاورزی در سطح استان و کشور دارای اهمیت بسزایی از لحاظ صادرات به خارج کشور است که زمینه خوبی از لحاظ توسعه و گسترش صنایع تبدیلی می تواند ایفا کند. همچنین  چوبر به دلیل قرار گرفتن بین کوه و دریا و شرایط و تاثیرات اب وهوایی هر کدام جذابیت های فراوانی در توسعه صعنت اکوتورسیم دارد.

 

 o به نظر شما چه اقداماتی برای توسعه شهر چوبر می توان انجام داد؟

با توجه به بافت شهری چوبر که کلیه منازل مسکونی ،کوچه ها و خیابان به صورت هم در هم تنیده شده ونزدیک به هم بوده وبه دلیل ساختار فیزیکی وشهری ساختمان ها امکان توسعه شهری را با محدویت مواجهه ساخته که مساعدت های فرهنگی و مالی زیادی را می طلبد. بنابراین در مرحله اول بایستی مکان های که امکان تعویض ، یا جابجایی وجود دارد آن را انجام داد و در مرحله بعد از طریق معاوضه و خریداری ، مراکز و مکان هایی که موجب عدم کسترش و بن بست شهری را باعث گردیده ، اقدام و به تعویض و جابجایی آن نمود و از طریق مسئولین شهری و شهرداری چوبر از هرگونه ساخت وساز شهری در مسیر تعریض ها جلوگیری و سریعا نسبت به تهیه  طرحهای هادی و شهری چوبر با توجه به ساختار و فضای جدید شهری اقدام نموده و نسبت به پل زیر گذر بین محلات واقع شده با جاده اصلی به دلیل تراکم و ترافیک در جاده و به منظور حفظ سلامتی ، امنیت مردم اقدام عاجل انجام داده همچنین  نسبت به انتقال فاضلاب های خانگی و شهری در مکان مناسب و جلوگیری از ورود آن به آب های سطحی و زیر زمینی به منظور حفظ بهداشت و سلامتی مردم و امنیت غذایی شهروندان اقدام نمود.

 

 

o در زمینه توسعه گردشگری چه نظری دارید؟

با احداث تله کابین در چوبر می توان در آمد زایی خوبی داشت و به منظور رفاه حال مردم نسبت به ایجاد مراکز تفریحی و خدماتی ،شهر بازی در مکان مناسب شهر و ایجاد مراکز فرهنگی در گسترش تبالات فرهنگی اقدام نمود.

با توجه به شرایط اکوسیستمی شهر چوبر و ویژگی های منحصر به فرد جاذبه گردشگری آن به صورت خدادادی بوده و با کمترین سرمایه گذاری بهترین نتیجه را می توان بدست آورد.

شهر چوبر به دلیل واقع شدن بین کوههای سر سبز و پر از درخت و فضای سبز ، دره های پر اب از یک طرف ، و از طرف دیگر واقع شدن در کنار دریا ، بهترین موقعیت و  شرایط توسعه را داراست که با دعوت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی می توان به این امر مهم دست یافت. چوبر بخاطر جاذبه های توریستی نیاز مبرمی به هتل و مراکز تفریحی دارد. بنابراین من معتقدم با یک برنامه ریزی منسجم و درست به راحتی می توان  تبلیغات گسترده ای برای چوبر انجام داد و در نتیجه با جذب توریست های داخلی  خارجی ضمن رشد اقتصادی منطقه ،  باعث ایجاد اشتغال جوانان شهر و منطقه گردید . چوبر می تواند یکی از قطب های گردشکری در سطع کشور مطرح گردد و این نیاز به همت مسئولین و مردم دارد.

 

 o اگر بخواهید از ۵ نفر در چوبر تشکر و قدر دانی کنید از چه کسانی نام می برید؟

حاجی شهرام مصاحب – حاجی مسیح جعفری – فراهیم رزاق منش – حسن حسن پور و حیدر شیر پور

 

o چطور با سایت شهر ساحلی چوبر آشنا شدید؟

 

 

 

 

 

o این سایت چقدر در اطلاع رسانی و آگاهی دادن به مردم موثر بوده است؟

 

 

 


  1. بهرام گفت:

    آقای فراهیم رزاق منشی دایی بنده می باشند به دلیل شرایط جسمانی که دارن ۲۷ ساله رو ویلچر میشینن خیلی انسان با معرفتی هستن با اعتماد به نفس، با اینکه به خاطر شرایط جسمانی سختی کشیدن ولی تسلیم نشدن سال ۷۳ با همکاری حاج محمد حسن پور شرکت باربری و حمل و نقل ساجدبار رو تاسیس کردن بعدها هم ازدواج کردن یه پسره گلی به اسم حسین دارن
    دلم براشون خیلی تنگ شده از راه درو دستشون و میبوسم و بهش میگم خوبیهاشون و هیچ وقت فراموش نمیکنم.

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)




© تمامی حقوق متعلق به چوبرنیوز می باشد. طراحی شده توسط: علیرضا دبیری و ماهر طهماسبی گروه توسعه نرم افزاری آیاز

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/chobarir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876