چوبر چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر

گزارش تصویری از حضور هنرمندان در مراسم کلنگ زنی خانه اهدایی موسسه خیریه چوبر
گرفتن پرینت
کد خبر: 2635  |   تاریخ انتشار:05 سپتامبر 2014   |   نویسنده: علیرضا شوکتی

 

بنی آدم اعضای یکدیگرند  ، که در آفرینش ز یک گوهرند….

DSC06199 - Copy copy

شایید به چشم نیاید اما بیشترین تلاشها و دوندگی هایی که در پذیرایی از مهمانان به عمل آمد خانواده آقای نصرتی بود که هم باید میزبانی می کردند و هم ناز برخی ها را می خریدند. زحمات خانواده ایی که هیچ وقت به چشم کسی نمی آید اما بی مزد وبی منت و فقط برای رضای خدا و اینکه کمک یار پدر باشند شبانه روز در تلاشند.

شاید اگر خود استاد نوذری درخواست نمی کرد ، این عکس هم گرفته نمی شد چرا که رضا و امیر حسین به تنهایی باید از ۱۰ نفر هنرمند نامدار و کمی هم حساس و بهانه گیر پذیرایی می کردند که تعداد و انتظار مهمانان خودی حالا بماند.

DSC06203 copy

همانقدر که مردم دوست دارند با هنرمندان عکس یادگاری بگیرند، هنرمندان هم دوست دارند در کنار مردم و با مردم باشند به شرطی که این کار برایشان مزاحمت ایجاد نکند.

مهدی بابایی یکی از مخاطبان همیشگی سایت چوبر و غلامرضا جعفری در عکس یادگاری با استاد ایرج نوذری.

DSC06204 copy

به خانه مهمان که بیاید همه خوشحالند. حالا اگر آن مهمان چهره شناخته شده و مطرح باشد میزبان خوشحالتر.

هنرمندانی که آقای نصرتی دعوت کرده بود مهمان همه چوبریها بود چه آنان که آمدند و چه آنان که نیامدند !

مهدی بابایی،وحید طاهری،محرم آقاپور و احتمالا مقصود آقاپور در عکس یادگاری با استاد نوذری.

DSC06206 copy

سید سعید حسن پور کارگردان و فیلمساز جوان به همراه مهسا فرزان و مونا جاهدی در کنار هنرمند نام آشنای سریالهای خانوادگی، عطیه غبیشاوی.

DSC06215 copy

نمی دانم سریال ” دنیای شیرین ” یادتون هست یا نه؟

همان سریالی که مرحوم پوپک گلدره،نقش دختر بزرگ خانواده را داشت و کودکانی که مادری دلسوز داشتند و تا مدتها مخاطبان پر و پا قرص خود را مجذوب تلویزیون کرده بودند.

و حالا همان مادر دلسوز به شهر ساحلی چوبر آمده تا در کنار مردم خونگرم و با صفای چوبر و موسسه خیریه ای باشد که مهمترین هدفش کمک به کودکان سرطانی و خوشحالی و شادمانی آنهاست.

در این تصویر علیرضا شوکتی مسءول هماهنگی دعوت از هنرمندان در کنار دو هنر مند سینما و تلویزیون عکسی به یادگار می گیرند.

DSC06218 copy

مهرزاد خیری یا همان ” گل نازم “

شاگرد شایسته استاد آواز ایران، زنده یاد محمد نوری، هم به شهر ساحلی چوبر آمد تا با صدا و اجراهای دلنشین خود بودن در کنار مردم چوبر و حمایت از کودکان سرطانی را اعلام کند.

پیش تر خیری را در شبکه های مختلف تلویزیون در ایام عید و مناسبت ها دیده بودیم که ترانه ها و آهنگ هایش بخصوص “گل نازم” ، ” سرزمین قصه ها” و ” خورشید خانم” در میان نسل جوان غوغایی به پا کرده است.

DSC06223 copy

هرچند هوا گرم و کمی هم شرجی بود اما طبیعت چوبر همیشه دیدنی و جذاب است حتی اوج چله تابستان.

DSC06224 copy

و اینگونه طبیعت چوبر هنرمند و فیلمساز را به وجد می آورد تا از زوایای مختلف آن تصاویری به یادگار تهیه نماید.

DSC06226 copy

حسین نصرتی،حمید فیروزنیا، و سایر میزبانان در انتظار استقبال از هنرمندان میهمان

DSC06238 copy

در مراسم کلنگ زنی نخستین خانه اهدایی موسسه خیریه انفاق مهر چوبر ، ایرج نوذری،پروانه معصومی، عطیه غبیشاوی،بخشدار حویق، شهردار چوبر به همراه مردم محلی حضور داشتند.

DSC06249 copy

DSC06258 copy

DSC06261 copy

بعد از کلنگ زنی، طبق قرار قبلی پرچم حرم امام حسین ع که توسط خانم جاهدی از کربلا به تبرک آورده شده بود برای زیارت به نزد مریض سرطانی این خانواده که تا کنون سرپناه مناسبی هم نداشتند برده شد که با استقبال احساسی مردم رو برو شد.

من برای یک لحظه متوجه امیر حسین فرزند کوچک آقای نصرتی شدم که با اون احساس پاک و کودکانه خود در میان جمع با یک دست صورت خود را گرفته و آرام اشک می ریخت.

DSC06262 copy

DSC06267 copy

حاج خان احمد قلمی چوبر را در هر کار خیری می بینید. پیشکسوت و خیری که شاید یکی از پدران موفق علمی کشور باشد.چرا که با نگاهی به کارنامه علمی این خانواده تنها فرزند و هر سه نوه وی جز اساتید برجسته دانشگاههای معتبر کشور از جمله دانشگاه گیلان، دانشگاه شریف، دنشگاه امیر کبیرو تهران هستند.

و حالا این مرد بزرگ و خوش قلب چوبر چه خاضعانه و با ارادت به ساحت مقدس امام حسین ع پرچم منتسب به وی را در میان مردم به تبرک می گرداند.

DSC06279 copy

DSC06289 copy

عکسها : علیرضا شوکتی

 

 


دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)




© تمامی حقوق متعلق به چوبرنیوز می باشد. طراحی شده توسط: علیرضا دبیری و ماهر طهماسبی گروه توسعه نرم افزاری آیاز