طبق آخرین خبرها قرار است در ایام ماه مبارک رمضان سفره ایتام در شهر ساحلی چوبر برگزار شود.
حسین نصرتی مدیر عامل موسسه خیریه انفاق مهر چوبر در گفتگو با سایت شهر ساحلی چوبر، با اعلام این خبر گفت : در نظر داریم در ایام ماه مبارک رمضان ، در مساجد چهار نقطه چوبر، سفره ایتام برای پذیرایی افطار از مردم پهن کنیم.
وی البته در خصوص نام مساجد و محل های آن اظهار نظری نکرد و گفت هدف ما برگزاری سفره ایتام و دستگیری از مستمندان در تمام نقاط شهر چوبر است.
من نفهمیدم بالاخره این موسسه مال شهرداری هست یا نه ؟
اما هرچه هست این حرکت خدا پسندانه شان قابل تقدیر است . آقای نصرتی خدا قوت . یک دنیا دعای مردم چوبر بدرقه راهتان.
ضمن سلام .بنده که در افتتاحیه عرض کردم موسسه انفاق چوبر .نه چیز دیگر اما مهمتر از همه اهداف موسسه است که اتحاد -حمایت از بیماران -تهیه جهیزیه – احداث مسکن که اولی ودومی در جریان بوده و سومی یعنی احداث خانه انشاا….در ششم شهریور به احتمال قوی اگر زنده بمانم کلنگ آن توسط هنرمندان معروف ایرانی زده خواهد شد
مهناز خانم چقدر دلخوری تو
آقای نصرتی واقعا کار بزرگی برای چوبر کردند. خدا خیرش دهد نام و ابهت چوبر را به همه نشان داد. کار ایشان در راه اندازی موسسه عالی بود.
دوستت داریم نصرتی
عزیزی عزیز چوبر بزرگتر از اینهاست دست به دست هم دهیم تا اوج لیاقت چوبریها