مصاحبه با آقای یوسف صفایی،مدیر رستوران گلستان
*لطفا خودتان را معرفی کنید؟
یوسف صفایی هستم متولد ۱۳۴۵
*در مورد تاریخچه رستوران گلستان ؟
در سال ۱۳۱۳ ، مرحوم پدرم گلستان صفایی رستوران گلستان را افتتاح کردند.
*قبل از افتتاح رستوران گلستان ، مرحوم پدرتان مشغول به چه کاری بودند؟
در تهران مشغول به آشپزی در هتل بزرگ تهران بودند.
*چند وقت است که در حوضه ی رستوران داری مشغول فعالیت هستید؟
بعد از مرحوم پدرم که ۶۰ سال بود رستوران را اداره میکرد،تا به امروز بنده ۲۰ سال است که رستوران را اداره میکنم.
*رستوران گلستان از ابتدا در همین محل قرار داشته است؟
بله
*شما تضمین صد در صد میکنید که غذاهای شما بهداشتی است؟
۸۰ تا ۹۰ درصد تضمین میکنم،البته اون ۱۰ درصد هم ممکنه خطای انسانی رخ داده باشه،البته اینو بگم که هر شش ماه معاینه پزشکی کارکنان انجام می شود.
*رستوران شما جز رستورانهای شلوغ ومعروف شهر چوبر است،آیا این را قبول دارید؟
بله،البته شما لطف دارید.
*چه روشی داشته اید که از رقیبانتان پیشی گرفته اید؟
بنده کیفیت خوب غذاهایمان را ونحوه برخورد کارکنان رستوران را دلیل این موفقیت میدانم.
*کیفیت غذای شما چقدر مربوط به آشپز و چقدر مربوط به مواد اولیه میباشد؟
ما در تهیه مواد اولیه غذا نهایت سعی را میکنیم که از نوع بهترین باشد واگر کیفیت مواد عالی باشد آشپز هم غذای خوبی را تهیه میکند،تمامی غذاهای ما بر روی ذغال پخت میشوند،وکلیه لبنیات اعم از ماست و دوغ و کره و…از نوع محلی میباشند.
*چرا رستوران گلستان را زنجیره ای نکردید؟
تو این وضع بازار که رستوران خیلی زیاد شده،نیاز به شعبه نداریم.
*چند درصد از مشتریهایتان را میشناسید وثابت هستند؟
۸۰ درصد مشتریهای ما ثابت هستند وبیشتر آنهارا هم میشناسیم.
*اسم چند تا از غذاهای رستوران گلستان را نام ببرید؟
جوجه کباب گوسفندی–جوجه محلی–ماهی قزل آلا–جوجه شکم پر محلی–ماهی سفید–کوبیده گوسفندی–جوجه کباب–اردک باسترما با شکم پر و انواع غذاهای دیگر
*نام چند نفر از چهره های معروفی رو که تا حالا به رستوران گلستان آمد ه اند را بگویید؟
چهره های معروفی تا حالا اینجا اومدند که اونایی که الان تو ذهنم هست : حاج سلیم موذن زاده اردبیلی ( مداح ) ، شهروز اردبیلی ( مداح ) ، نیما رهایی ( هنرمند آستارایی استان گیلان) ، گروه هنری بابک نهرین (صمد وممد) ، اسماعیل حیدری (اجرا کننده برنامه طنز) ، مدیر پدیده شاندیز مشهد ، نیک زاد ( استاندار سابق اردبیل ) ، محمد دایی ( برادر علی دایی ) ، پاشازاده ( روحانی کشور آذربایجان،باکو ) ، تجار و بازرگانان کشورهای روسیه واذربایجان…
*آخرین نفر معروف که به رستوران گلستان آمدند؟
آقای حسینی ، مجری برنامه های تلویزیونی صدا و سیما
*میخواستم در مورد دست پخت خانمتان بپرسم؟
( با خنده )…عالیه
*به عنوان حسن ختام هر چه دوست دارید بگویید؟
چوبر رو با نام گلستان میشناسند و من هم برای همشهریهای عزیز چوبریم آرزوی سلامتی میکنم.
**در آخر این مورد رو یاد آور بشم که هدف من از این مصاحبه ، تبلیغاتی نبوده و تنها دلیل آن چون رستوران گلستان اولین رستوران شهر چوبر میباشد ،این مصاحبه رو انجام دادم**
مصاحبه کننده : رضاطوطی چوبر،خبرنگار چوبر نیوز
نه عزیزم چوبر را با مردم عزیزش، با افراد سخت کوشش، با تحصیل کرده هایش، با شهدایش و … می شناسند نه با رستوران شما. اگر چوبر نبود رستوران شما کجا بود.
پس زنده باد چوبار و چوباری
سلام عزیز دل برادر آقای چوباری چرا به چوبرمگی چوبار اگر دلیل خواسی دارد برام بنویس میخوام بدانم آیا اسم قدیمی اش است
بخاطر اینکه تو محاوره اهالی کلمه چوبار استفاده می شود.
ضمناً عزیز دل برادر«خاصی» درست است.
سلام عزیز دل برادر آقای چوباری عزیز و خاص اگه امکانش است عکستو توی سایت بذار مخوام ببینمت ممنون از خاص بودنت
با سلام لطفا شماره تماس رستوران گلستان شهر چربر را اطف میکنین إرسال کنین