چوبر چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر

واردات برنج و چای با تصمیم دولت ممنوع شد/ کشاورزان دیگر نگران نباشند
گرفتن پرینت
کد خبر: 10212  |   تاریخ انتشار:13 اکتبر 2023   |   نویسنده: علیرضا شوکتی

استاندار گیلان گفت: براساس تصمیم دولت واردات برنج و چای تا زمانی که این محصولات در دست کشاورز است، انجام نخواهد شد و برنجکاران و چایکاران از این بابت نگران نباشند.

به گزارش چوبر نیوز، اسدالله عباسی ‌در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: بر‌اساس مشکلات ایجاد شده در سال جاری برای تولیدکنندگان برنج و چای، جلسه‌ای راهبردی و عملیاتی با حضور استانداران گیلان، مازندران و تعدادی از نمایندگان استان‌های شمالی با حضور معاون اول محترم رئیس جمهوری برگزار و تصمیمات خوبی گرفته شد.

وی اضافه کرد: بر اساس تصمیمات مثمر جلسه یاد شده، دکتر مخبر از سوی هیات دولت دستور دادند تا زمانی که تولیدات داخلی مانند برنج و چای در اختیار شالیکوبی‌ها و کشاورزان است، حق توزیع و واردکردن حتی یک کیلو برنج را نخواهند داشت و این شیوه‌نامه را به همه دستگاه‌ها اعلام کردند.

  • واردات برنج و چای با تصمیم دولت ممنوع شد/ کشاورزان دیگر نگران نباشند

 

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر اینکه معاون اول رئیس جمهور در ارتباط با خرید برنج، تولیدات داخلی را در اولویت قرار داده است، اظهار داشت: به گفته ایشان، اگر قیمت واردات بیشتر از تولیدات داخلی باشد، نباید خرید انجام شود؛ بلکه موظف به خرید تولیدات داخلی مانند چای، برنج و مصرف بخش تولیدات عمده کشاورزی هستند.

اسدالله عباسی افزود: بر این اساس در روزهای آینده شاهد تنظیم بازار و واقعی شدن قیمت برنج و چای خواهیم بود؛ ضمن اینکه پیش بینی می‌شود سال زراعی آینده بسیار بهتر از امسال خواهد شد و کشاورزان نگران نباشند.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه اظهارنظر برخی از رسانه‌ها و افراد واقعی نیست، اضافه کرد: به نمایندگی از دولت مردمی و انقلابی سیزدهم به مردم اعلام می‌کنم که در ارتباط با نهاده های کشاورزی شامل کود، سم، بذر و سایر امور برنامه‌های بسیار خوبی برای حمایت کشاورزان در دست انجام است و به شالیکوبی‌ها نیز تسهیلات پرداخت می‌شود.

استاندار گیلان پیش از این با بیان اینکه هزینه تولید برنج بالاست، گفته بود: قیمت کنونی این محصول در بازار گیلان با توجه به هزینه تولید در مزارع واقعی نیست و جهاد کشاورزی استان موظف است هزینه تمام شده محصول را مشخص و اعلام کند.

گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم این استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند، برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، فندق و مرکبات عمده‌ترین محصولات کشاورزی گیلان هستند. گیلان همچنین یکی از تولیدکنندگان مهم طیور در کشور است.

این خطه بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌است، شهرستان‌های رشت و صومعه‌سرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند./ منبع: تسنیم


برچسب‌ها:

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)




© تمامی حقوق متعلق به چوبرنیوز می باشد. طراحی شده توسط: علیرضا دبیری و ماهر طهماسبی گروه توسعه نرم افزاری آیاز

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/chobarir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876