چوبر چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر
چوبر

هدفگذاری برای کاشت ۱۰ میلیارد درخت
گرفتن پرینت
کد خبر: 10006  |   تاریخ انتشار:07 مارس 2023   |   نویسنده: علیرضا شوکتی

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر کاشت ۱۰ میلیارد درخت در گام بعدی گفت: درختکاری را در قالب طرح‌های فراسرزمینی به خارج از ایران توسعه می‌دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید جواد ساداتی‌نژاد در حاشیه مراسم هفته منابع طبیعی و روز درختکاری در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: بخشی از ریزگردها از کشورهای همسایه وارد ایران می‌شود و با درختکاری می‌توان چشمه‌های این ریزگردها را مهار کرد.

سیدجواد ساداتی‌نژاد اظهار داشت: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت که ظرف چهار سال اجرا می‌شود، سهم هر ایرانی سه درخت است.

وی از مردم خواست در نهضت کاشت درخت در سراسر کشور مشارکت کنند.

ساداتی‌نژاد تصریح کرد: کاشت یک میلیارد درخت در تولید آب تا حدود دو میلیارد متر مکعب اثر می‌گذارد ضمن آن که موجب کاهش فرسایش خاک به میزان ۲۵ میلیون تن می‌شود.

وی افزایش اکسیژن و افزایش سرانه جنگل از ۱۷صدم هکتار به ۱۹ صدم هکتار به ازای هر نفر را از دیگر مزیت‌های اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت برشمرد.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: با کاشت یک میلیارد درخت، ایران از زمره کشورهای دارای جنگل کم به کشورهای دارای جنگل متوسط خواهد پیوست.

وی یادآور شد: این طرح با مشارکت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری، دانشگاهیان و صاحبنظران تدوین و آماده و با دستور رییس جمهوری آغاز شده است.

ساداتی‌نژاد با بیان این که در این طرح برای کاشت درختان، مکان‌یابی شده و با کار علمی مشخص شده کدام منطقه ظرفیت کاشت درخت را دارد، تصریح کرد: در شمال و غرب کشور شرایط مساعدی برای کاشت درخت بر پایه آب سبز یا آب باران وجود دارد.

وی ادامه داد: بخشی از جنگل‌های کشور که تخریب شده‌اند شرایط آبی مساعدی دارند و باید احیا و نهال‌کاری شوند.


دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)




© تمامی حقوق متعلق به چوبرنیوز می باشد. طراحی شده توسط: علیرضا دبیری و ماهر طهماسبی گروه توسعه نرم افزاری آیاز

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/chobarir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876