کاظم خان مرد آرام و خوش چهره ایی بود که تا بحال آزارش به یک مورچه هم نرسیده بود . نه کاری به کسی داشت و نه پشت سر کسی حرف می زد. راهی در پیش گرفته بود که انتهایش خیر و سعادت و عاقبت بخیری باشد. در هر کار خیری پیشقدم بود و مشتاق .این را از هر چوبری که بپرسید تایید می کند .
کاظم خان با اینکه این اواخر حال مساعدی نداشت اما در چندین کار خیر بصورت بی نام و ناشناخته مشارکت کرد و نخواست اسمی از وی برده شود. چون به اعتقاد وی کار خدا پسندانه نیازی به سر و صدا ندارد و کافی است نیتت پاک و خدایی باشد. وی در ایام محرم بخصوص “تشت گذاری” ماه محرم نقش پر رنگی داشت و عاشقان حضرت امام حسین (ع) اول محرم تشت را از حیاط وی به سمت مسجد جامع بالا محله چوبر مشایعت می کردند.
وی که مدتی در بستر بیماری افتاده بود صبح روز شنبه ، ۱۹ مهر ماه چشم از جهان فرو بست. روحش شاد و یادش گرامی باد.
***********************************************************************************
اجل است دیگر. خبر نمی کند. کاری به این ندارد که اول هفته است یا آخر هفته، شب است یا روز، تعطیل است یا روز کاری، نوروز و بهار است یا یلدا و زمستان. مرگ، تجربه ای است که سراغ هرکسی می آید. تلخ است. اما گریزی از آن نیست. با دورود به روح بلند درگذشتگان شهرمان تصاویر برخی از این عزیزان را در این بخش منتشر می کنیم تا با فاتحه ایی یادشان را گرامی بداریم.
****************************************************************************
مرحوم جعفر پاکدل پدر گرامی مهندس مهدی پاکدل
**********************************************************************************
********************************************************